Om Michel Massadakis

Porträtt Michel MassadakisFor english please see my LinkedIn profile:
Michel Massadakis på LinkedIn

Här skriver jag Michel Massadakis när jag har tid och inspiration om allt från entreprenörskap till teknologi och trender.

Jag startade den här bloggen 2002, men det finns några artiklar som är äldre än så i bloggen. Jag har sedan dess skrivit från och till när jag fått inspiration.

Min passion i livet är entreprenörskap och jag har varit involverad i olika bolag sen jag avslutade min utbildning på Hyper Island 1997. Hittills har jag grundat 11 bolag allt från exportföretag till säljbolag och konsultbolag.

Några utvalda inlägg från bloggen

Jag skrev om iPhone redan 2005 (iphone lanserades officielt 29 juni 2007) läs artikeln här: När skall Apple ge sig in i leken på allvar?
En test jag gjorde med mobilt bredband och en dator i bilen för att lyssna på internetradio: Internetradio i bilen
Och en artikel om när jag hackade apple: The day I hacked Apple

Bolag som jag har startat eller investerat och jobbat operativt i:

Doberman, Lemoni, Linkon, Apropå Resultat, Telisol, Cognatio Holding, Corety, Mediavision/Convertor, Småvitt, Sinikos, Självbildarna

Alla mina bolag

Investeringar

Jag har investerat i crowdfounding bolaget FoundedByMe där jag också investerar och följer Startups bland annat Safello. Jag är aktiv inom start-up scenen i Malmö både som entreprenör och investerare. Jag har bland annat investerat i bolagen Century Analytics och Caliente.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.