Om Michel Massadakis

Porträtt Michel MassadakisFor english please see my LinkedIn profile:
Michel Massadakis on LinkedIn

Här skriver jag Michel Massadakis när jag har tid och inspiration om allt från entreprenörskap till teknologi och trender.

Jag startade den här bloggen 2002, men det finns några artiklar som är äldre än så i bloggen. Jag har sedan dess skrivit från och till när jag fått inspiration.

Min passion i livet är entreprenörskap och jag har varit involverad i olika bolag sen jag avslutade min utbildning på Hyper Island 1997. Hittills har jag grundat 11 bolag allt från exportföretag till säljbolag och konsultbolag.

Bland alla dessa bolagen har jag lyckats med att göra tre bolagsförsäljningar.

Några utvalda inlägg från bloggen

Jag skrev om iPhone redan 2005 (iphone lanserades officielt 29 juni 2007) läs artikeln här: När skall Apple ge sig in i leken på allvar?
En test jag gjorde med mobilt bredband och en dator i bilen för att lyssna på internetradio: Internetradio i bilen
Och en artikel om när jag hackade apple: The day I hacked Apple

Några av bolagen som jag har startat eller investerat och jobbat operativt i:

Doberman, Lemoni, Telisol, Cognatio Holding, Corety, Mediavision/Convertor, Självbildarna, DinTel, United Gazelle.

Investeringar och rådgivning

Jag har investerat i crowdfounding bolaget FoundedByMe där jag också investerar och följer Startups bland annat Safello som är börsnoterad. Jag är aktiv inom start-up scenen i Malmö både som entreprenör,  investerare och rådgivare. Som ängelinvesterare är jag mest aktiv inom  FTCII och FTCIII fonden som är en del av Minc. Jag har bland annat investerat i bolagen Century Analytics – Valid Alpha, Bookboost, Caliente – Gnista Spirits, Shinner och Eletive. Jag sitter i styrelsen för Mitt Liv och i Vinnovas programråd för Social Innovation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.