Yes, we are open!

Att växa vid kris och ta sitt ansvar som bolag

Det är få bolag förunnat att ha tillväxt när många andra bolag har det tufft, Telisol är en av dessa få bolag. Vi har turen att vara i en bransch som har påverkats ytterst lite av Coronakrisen, Telekombranschen, samtidigt som vår organisation är flexibel nog till att kunna anpassa sig vid förändringar.

Det är inte så att Corona har gått obemärkt förbi Telisol. Våra medarbetare i Malmö och Kristianstad har också fått anpassa sig. Alla våra säljare i Kristianstad jobbar hemifrån och vi har haft svårigheter att få tag i hårdvara på grund av att leveranskedjan påverkats och vår tillväxttakt har hämmats.

Det känns som en evighet sen vi startade Telisol, 15 år sedan för att vara exakt, det har många gånger varit oerhört svårt, vi har också haft våra nedgångar och utmaningar, men bolaget har sakta men säkert växt till det vi är idag, ca. 40 anställda och den största oberoende Telekom-återförsäljaren inom B2B segmentet.

Med tanke på den rådande situationen på den svenska arbetsmarknaden hade vi kunnat säkrat oss och inte funderat på tillväxt för resten av året. Vi kunde legat lågt tills den här stormen blåser över. Men det ligger inte i vår natur och går emot våra värderingar att sitta oberörda medan det stormar runt omkring oss, det är nu vi måste visa handlingskraft, det är nu vi måste agera!

Telisol har bestämt att vi skall tidigarelägga rekrytering av nya säljare till våra kontor i Kristianstad, anledningen förutom att vi vill växa, är att många unga människor kommer att gå in i arbetslöshet när Coronakrisen är över, därför ser vi att det är vårt ansvar att erbjuda nya tjänster på arbetsmarknaden.

Söker du jobb i Kristianstad? Är du intresserad av säljyrket eller känner du någon som kan tänka sig jobba som säljare? Du behöver inte ha någon säljerfarenhet, vi har gedigen säljutbildning och bra ledare som kommer att guida dig. Vi är kollektivanslutna, har en tydlig karriärstege (vår VD började en gång i tiden som säljare), underbar företagskultur och fantastiska medarbetare. Låter detta toppen? Gå in och läs mer om oss på Telisol och vad vi kan erbjuda dig…

Photo by Tim Mossholder on Unsplash

Related Posts