Självbildarna sajt

Äntligen kan jag berätta om vad jag har gjort den senaste tiden.

Jag har startat ett nytt bolag som heter Självbildarna och som erbjuder uttalsutbildningar i svenska språket för nysvenskar. Jag ser många möjligheter i människor som har kommit till Sverige, oavsett om de har invandrat eller flytt hit. Men jag ser också de uppenbara hindren som existerar och har under en lång tid funderat på hur jag kan bidra till att ta bort dessa hinder. Språket är det absolut viktigaste faktorn för att komma in i ett samhälle, men idag har samhället fokus på att lära ut språket och tyvärr inte så mycket om hur man talar språket, alltså mycket Vad men väldigt lite Hur. Vi på Självbildarna vill ändra på det!

Målet är att våra kursdeltagare skall få större självförtroende i att tala svenska, öka viljan att delta i samtalet, att känna sig förstådda och få verktyg på hur man kan hantera det svenska språket.

Sprid ordet om att vi finns, gå in på vår sida, läs om oss och kommentera gärna dina tankar och funderingar. Om du delar vår ambition, dela vår sida och anmäl dig till vårt nyhetsbrev, ni kommer att få höra mer om Självbildarna i framtiden.

Läs mer oss på Självbildarna.

Related Posts